Mint arról beszámoltunk, Böde Dániel csereként beállva döntötte el a Ferencváros és a Honvéd rangadóját a tavaszi nyitófordulóban. A 32 éves válogatott csatár az őszi idény végén kikerült a zöldek első keretéből is, a szünetben felmerült a távozása is, de végül maradt a közönségkedvenc, aki most győztes góllal bizonyított.

Örülök neki, hogy góllal tudtam kezdeni a tavaszi szezont, annak pedig különösen, hogy ez három pontot jelentett a csapatnak – mondta Böde a fradi.hu-nak.

Nagyon boldog voltam a gólom után, nagy feszültség szabadult fel belőlem. Úgy érzem, kiválóan sikerült a felkészülési időszak nekem és a csapatnak is, de nem az a fontos, hogy ezzel kapcsolatban mit nyilatkozunk, hanem hogy a meccsen milyen teljesítményt nyújtunk.

A hétvégén az Újpest elleni derbivel folytatódik a bajnokság, Böde reméli, hogy az FTC folytatni tudja a sikeres idénykezdetet.

Fontos győzelmet arattunk a Honvéd ellen, és az újabb rangadón sem lehet más a célunk. Remélem, hogy jönnek még Böde-gólok a tavasz folyamán, bízom benne, hogy az Újpest kapuját is be tudom venni, de a legfontosabb, hogy csapatként sikeresek legyünk!

Böde durva fölényben: Senki nem dönt el annyi meccset, mint a Fradi-csatár