Az ismét magyar gólkirályi címet nyert Davide Lanzafame mellett egy olyan játékos van a Ferencvárosnál, aki komolyabb aggodalmat váltott ki a zöld-fehérekkel először szerdán összecsapó Ludogoreccel – írja a gol.bg. A brazil Isael eddigi nyári produkciója miatt aggódnak a bolgárok, akik úgy vélik, jelenleg a támadó középpályás van a legjobb formában a magyar bajnoknál – ezt a felkészülési meccseket megtekintve állapították meg Razgradban.

Ráadásul a Ludogorecnek épp a védelem, a védekezés bal oldalán vannak problémái, a portál szerint egyelőre nem tudni, ki nézhet majd szembe Isaellel – jó eséllyel egyébként a szintén brazil Cicinho, de erről még nem döntött állítólag Sztojko Sztojev vezetőedző.

Ugyanakkor ezzel a problémával csak a visszavágón kell majd megküzdenie a bolgár aranyérmesnek, hiszen Isael eltiltása miatt az itthoni találkozón még nem játszhat.

A jövő heti, kinti találkozót illetően pedig jóval optimistábbak a bolgárok, legalábbis a Ludogorec csapatkapitánya, a 35 éves Szvetoszlav Djakov. A középpályás így nyilatkozott az esélyekről a topsport.bg oldalán:

Elég komoly ellenfelet kaptunk rögtön az első fordulóban, nem túl kellemes rivális a Ferencváros, de ha sokáig el akarunk jutni, akkor a nehéz akadályokon is túl kell jutnunk. Nagyon készülünk az összecsapásra, remélve, hogy továbbjuthatunk majd. Ők Magyarország bajnokai, sok pénzük van, majd kiderül, mik a valódi esélyek, jelenleg 50-50 százaléka van mindkét csapatnak. A cél az, hogy ne kapjunk ki az első meccsen, mert abban biztos vagyok, hogy a visszavágón legyőzzük majd őket – nyilatkozta Djakov.