I. félidő:

Alaposan bekezdett a Dinamo, majdhogynem záporoztak a hazai lövések és kísérletek az első percekben és a vezetés sem sokáig váratott magára. A 7. percben, egy ügyes akció végén a spanyol Dani Olmo osztott ki Sigérnek egy kötényt, majd balról szépen lőtt a kapu bal oldalába (1-0).

A korai gól érezhetően megfogta az amúgy is picit tompának tűnő Ferencvárost, csak a 20. perc környékére kapta össze magát a magyar bajnok. Zubkov, a kapu fölé pattanó lövése és Sigér távoli kísérlete jelentette az “életjelet”.

A hazaiak azonban kontrollálták a meccset, kevés volt az átütőerő a magyar akciókban, a másik oldalon viszont a játékrész végére maradt még veszélyes lehetőség: a 45. percben Hajrovic jobbról leadott, a nem túl jó talajon is felpattanó lövését védte a rövidnél Dibusz, majd a szögletet követően Leskovic fejelt a jobb kapufa mellé.


II. félidő:

Rebrov nem (sem) cserélt a szünetben, de némi fejmosást tarthatott, összeszedettebbnek tűnt ekkor a Fradi. Az 51. percben, Skvarka indítása után Zubkov lőtt éles szögből, balról, Livakovic kiütötte a labdát szögletre, pedig talán mellé ment volna.

A 60. percben pedig jött az egyenlítés: Zubkov visszagurítása után Tokmac lőtt 11 méterről, Livakovic bravúrral védett, de érkezett Sigér, aki beletette a fejét a labdába, Peric pedig már csak a gólvonalon túlról mentett (1-1).

Rá is kapcsoltak a hazaiak: Leovac lövését még védte Dibusz, a Heister és Dvali hibáját követő Hajrovic-kísérletnél viszont ő is verve lett volna, szerencsére a horvát játékos nyolc méterről, üresen állva a felső lécet találta el. Állandósult a hazai nyomás, különösen Dani Olmo volt elemében, de a csereként beállt Majer sem járt messze a góltól. A másik oldalon Zubkov kísérlete talált még kapu(s)t, de gól ebből sem született már.

Maradt az 1-1, ami a látottak alapján is bravúrosnak mondható eredmény az FTC-től, amely a szerencsével sem állt hadilábon, de meg is harcolt azért, hogy kedvező helyzetből várhassa a jövő keddi, budapesti visszavágót.

Bajnokok Ligája-selejtezők, 3. forduló:

Dinamo Zagreb – Ferencváros 1-1 (Dani Olmo 7., ill. Sigér 60.) – a meccs krónikája percről percre itt! 

Rebrov egy újságírónak is visszaszólt a BL-selejtező után: “Elértük, amit akartunk”