A másodosztályt megnyerő és a Premier League-be a tavasszal feljutott Burnley együttese Joey Barton távozása miatt mindenképpen igazolna a középpályára, egy, a védekezésben és támadásban is jeleskedő futballistát.

A thisislancashire.co.uk brit weboldal öt olyan futballistát ajánlott a klub figyelmébe, aki a szerkesztők szerint azonnali erősítést jelentene Sean Dyche csapatának, a világ egyik legerősebb bajnokságában is.

A listán az MU-nevelésű Reading-játékos, az Eb-n az észaír válogatottal szereplő Oliver Norwood, a rutinos Stoke-középpályás, a korábban Liverpoolban is futballozó Charlie Adam, a kontinenstronán remeklő walesiek egyik ásza, Joe Ledley, valamint a horvátok 20 éves tehetsége, Marco Rog (Dinamo Zagreb) is feltűnik.

Nagy Ádám mellett: a Ferencváros, Franciaországban kiváló teljesítményt nyújtó játékosát a portál dicsérő szavakkal illette.

“Talán már későn kapcsolna a klub, ha szeretné a Turf Moorra csábítani Nagy Ádámot, de az biztos, hogy tökéletesen odaillene a Burnley középpályájára a fiatal játékos. A 21 éves középpályás nagyszerű benyomást tett mindenkire a magyar válogatott színeiben az Eb-n, a védelem előtt futballozva, energikus és agilis játéka miatt nagyszerű erősítést jelenthetne. Egyre forróbb csata zajlik érte a piacon, a Leicester City, a Marseille és a Benfica is vinné a Ferencváros 1,2 millió fontra taksált játékosát” – írja a portál.

Mint arról beszámoltunk, a szerdai, hivatalosan meg nem erősített sajtóhírek szerint a Benfica és a Marseille állhat a legközelebb Nagy megszerzéséhez.  A csakfoci.hu megkeresésére a játékost képviselő CMG menedzserirodánál cáfolták, hogy bármilyen megegyezés született volna Nagy Ádám ügyében.