A Ferencváros úgy léphet pályára szombaton este a Honvéd ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, hogy amennyiben nyer, biztosan megszerzi történelme 30. bajnoki címét. A kispestiek elleni összecsapás előtt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál nyilatkozott a klubhonlapnak.

Annak nagyon örülünk, hogy a szurkolóink pillanatok alatt elkapkodták a Honvéd elleni találkozó vendégjegyeit, és annak is, hogy már biztos: telt ház lesz az azt követő mérkőzésünkön, a derbin! Az sem kisebb öröm, hogy négy fordulóval a vége előtt arról beszélgetünk, milyen kevés kell a 30. bajnoki aranyhoz. Ettől függetlenül, az az első és legfontosabb, hogy legyőzzük a Honvédot, és biztos legyen a Fradi harmadik csillaga – kezdte Orosz Pál a fradi.hu-nak, majd az esetleges ünneplésre is kitért.

Ha matematikailag is 100 százalékossá válik szombaton az aranyérem, biztosan boldogok leszünk, és az Újpest elleni derbin már bajnokként ünnepelhetik a csapatot a szurkolók, ez nem is kérdés, de már most szeretném elmondani minden Fradi drukkernek, hogy az energiáit azért tartogassa későbbre is, mert a valódi, nagy és közös ünneplés az utolsó meccsünk után lesz. Egy igazi, éremátadásos fiesztára várunk majd mindenkit a bajnokság utolsó mérkőzését követően – fogalmazott.