A csakfoci.hu információi szerint Lovrencsics Gergő előszerződést írt alá a Ferencvárossal, így a magyar válogatott szélső a bajnoknál folytatja.

Az nem titok, hogy a Ferencváros érdeklődése Lovrencsics Gergő iránt már hosszabb ideje témát jelent a sajtóban, honlapunk információi szerint viszont eldőlt, hogy a magyar válogatott szélső a zöld-fehéreknél folytatja.

Értesüléseink szerint ugyanis Lovrencsics előszerződést írt alá a Ferencvároshoz, amelynek értelmében hamarosan csatlakozik is a bajnoki címvédőhöz, és legalább két évig a zöld-fehérek labdarúgója lesz.

Úgy tudjuk, hogy az FTC vezetése rendkívül előrelátó volt, és olyan konstrukcióban szerződött a játékossal, amelynek alapján a klub akkor is jól járna anyagilag, ha időközben Lovrencsics egy kiugró Eb-szerepléssel kapna egy visszautasíthatatlan külföldi ajánlatot (erről a napokban jelentek meg pletykák a nemzetközi sajtóban). Mindez azt jelentené, hogy a magyar klub úgy részesülne komoly összegben, hogy szabadon igazolható játékosként szerzett meg egy válogatott játékost.