Mint ismeretes, a Ferencváros vasárnap megérkezett Bad Häringbe, második ausztriai edzőtábora helyszínére. A lenyűgöző panorámában zajlott edzés után hétfő délelőtt már pályán voltak a játékosok, és azok is csatlakozhattak a munkához, akik az első edzőtábor alatt hazájuk válogatottjában szerepeltek.

Ilyen például a zöld-fehérek 12-szeres grúz válogatott hátvédje, Lasha Dvali is. A 24 éves védő már nagyon várja a kemény edzéseket, hogy felkészüljenek a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája selejtezőre.

A válogatottbeli kötelességeim miatt nem tudtam részt venni az első edzőtáborban, de a többiek azt mesélték, hogy minden nap komoly és kemény munka folyt. A terhelés nálam sem hiányzott, mert én a válogatottnál hajtottam azért, hogy minél jobb formába lendüljek a pihenő után. Várom már a kemény edzéseket. Készen kell állnunk az előttünk lévő szezonra – kezdte Dvali a FradiMédiának, majd kitért a bolgár Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre.

A Ludogorec elleni BL-összecsapás lesz az első fontos lépés. Nagyot fogunk küzdeni a továbbjutásért.

Nem játszottam még ellenük, de tudom, hogy jó minőséget képviselnek, illetve több játékosukat is jól ismerem, ezt megpróbáljuk az előnyükre fordítani. Hiszek magunkban és a továbbjutásban, ezért mindent meg fogunk tenni.

Végül az edzőtáborban tapasztaltakról is beszámolt.

Túl vagyunk egy nagyon jó edzésen, erősítettünk és a labdával is gyakoroltunk. A napi két edzés sokat segít abban, hogy alaposan felkészüljünk a ránk váró kihívásokra – tette hozzá.