– A Mezőkövesd még hullámvölgyben van, mi pedig úgy néz ki, hogy kijöttünk belőle. A Budafok elleni nyolcgólos siker megalapozza a csapat kedvét?

– Jót tett, hogy ennyi gólt lőttünk. Kupaelődöntő volt, egyértelműen jobb hangulatban vagyunk, mint pár héttel ezelőtt. Előny lehet számunkra, hogy a Mezőkövesd nincs túl jó formában. Azt gondolom, hogy védekezni fognak ellenünk, hiszen veszélyes zónába értek, Ahogy a tabella végén helyet foglaló csapatoknak, nekik is élet-halál kérdése a pontszerzés, a kiesés őket is fenyegeti. Megközelítőleg olyan mérkőzésre számítok, mint az őszi volt, de Fradi győzelemmel.

– Akkor még Pintér Attila volt a Mezőkövesd szakmai irányítója, ma viszont már Tomiszlav Szivics. A két edző, más futballszemléletet vall.

– Igen, Szivics mester volt az edzőm. Ő a támadó focit részesíti előnyben, de talán most nincsenek abban a helyzetben, hogy idegenben nekünk rontsanak. Ezért gondolom, hogy a Groupama Arénában mindenképpen kontrákra fognak építeni. Belenéztem a Vasas elleni kupamérkőzésükbe is, ott is számtalan lehetőségük volt az ellentámadásokból. Más futballszemlélete van Szivicsnek, de most a helyzethez kell alkalmazkodnia.

– Legutóbb Mezőkövesden vereséget szenvedtünk. Van egy dac a csapatban, vagy ugyanúgy készülünk, ahogy egyébként egy másik találkozó esetén?

– A Mezőkövesd elleni találkozón én még nem voltam a Fradi játékosa. Nem tudom, hogy miként élték meg a vereséget a srácok, de nyilván benne van fejekben és mindenki szeretne revansot venni. Mi fogjuk birtokolni a labdát, rajtunk fog múlni, hogyan alakul a mérkőzés.

– A kupamérkőzésen két szép találatot is szereztél a Budafok ellen. Várható, hogy ez áttört benned egy gátat és kiszakad a gólzsák?

– Bízom benne, hogy így tudom folytatni. Nagyon fontos volt, hogy meglegyen az első gólom, sőt, jött a meccsen még egy második is. Remélem, ezen az úton maradok, bizakodó vagyok.

– Milyen eredménnyel lennél elégedett?

– Bármilyen győzelemmel.