A Ferencvárosnál kölcsönben lévő ukrán válogatott szélső, a 21 mérkőzésen 6 gólnál és 6 gólpassznál járó Ivan Petrjak hazájában beszélt arról, miért szeret együtt dolgozni az ugyancsak ukrán vezetőedzővel, Szerhij Rebrovval.

Rebrov érkezésével sokkal könnyebb lett minden. Soha nem dolgoztam még vele előtte, bár nyilván ismertem az ukrán bajnokságból. Itt aztán sokkal szorosabb és gyakoribb lett persze a kommunikáció közöttünk. Mindig van tanácsa számomra is, amikor szükséges, leszid, amikor kell, dicsér. Sokkal erősebbek lettünk csapatként is az érkezésével, köszönhetően annak, hogy nagy hangsúlyt fektet a taktikára. Beszéltünk erről a többi játékossal is, akik nagyon elégedettek Rebrovval – mondta a 24 éves futballista az ua-football.com-nak.

Magát Rebrovot is idézte az ukrán portál egyébként, a szakvezető arról beszélt, miben könnyebb a Ferencváros vezetése, mint volt csapatáé, a Dinamo Kijevé.

A Ferencvárosnál nyugodtan dolgozhatok. Akárcsak Szaúd-Arábiában, itt sem ismerem a nyelvet, nem tudom, mit írnak rólam az újságok és a szurkolók. Így könnyebb az én munkám is, nincs rajtam akkora nyomás – fogalmazott a tréner.

“Ha nincs eredmény Európában, Rebrov elmehet” – exkluzív portréinterjú a Fradi edzőjéről