Ahogyan azt már a honlapunkon is megmutattuk, szenzációs gólokat hozott kedd este a Kisvárda-Ferencváros Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágója.

Az 1-1-re végződő összecsapás mindkét találata látványos volt: a Ferencváros középpályása, Fernando Gorriarán nagyjából 50 méterről ívelt a hálóba, míg a csereként beállt Grozav panenkázva értékesítette a tizenegyest. A lefújást követően a zöld-fehérek uruguayi játékosa a klubhonlapon beszélt a nem mindennapi találatáról.

“Nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, de örülök a gólomnak, sikerült betalálnom, szerencsésnek is mondhatom magamat. Láttam, hogy kint áll a kapus, átemeltem és nagyon örülök, hogy bejött ez a szituáció.”

Nem mondanám, hogy karrierem eddigi legnagyobb gólja volt, remélem még tudok ennél is nagyobbakat lőni, de nagyon fontos találat volt ez a mai. Elővigyázatosságból lecseréltek engem, remélem semmi komoly nem történt, így már játszhatok majd a hétvégén – mondta Gorriarán.

A 27 éves játékos 2017 nyarán igazolt a Fradihoz és ez volt a negyedik találata a klubnál. Az előző NB I-es kiírásban két gólig jutott, míg a most futó szezonban éppen az előző fordulóban értékesített egy tizenegyest.