A Puskás Akadémia május 31-én a Ferencváros ellen folytatja az élvonalbeli szereplését, a klubhonlapon pedig a saját nevelésű védő, Spandler Csaba mondta el a tapasztalatait a közös edzésekről, valamint kitért a zöld-fehérek elleni találkozóra is.

– Már nagyon vártuk, hogy újra együtt készülhessünk a pályán, ez teljesen más érzés, mint amikor otthon egyénileg megcsináltuk a feladatot. Hiányoztak a csapattársak, azt nem tudom mondani, hogy az öltözői légkör is, mert azt még egy kicsit hanyagolnunk kell, de szerencsére itt a pálya szélén edzés előtt találkozunk és így készülünk tovább – mondta Spandler, majd a Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban arról is beszélt, hogy a zárt kapu esetleg a felcsútiaknak kedvezhet majd a Pancho Arénában. – Jó szerintem ez az esti időpont, nagyon remélem, hogy győzelemmel indítunk a kisebb kihagyás után. Amikor itthon játszottunk velük, és amikor idegenben, akkor is kilátogatott sok néző, a Ferencváros ellen mindig jó mérkőzéseket szoktunk játszani. Sajnálom, hogy nem lehetnek kint a drukkerek, de tudjuk, hogy nekik nagyobb a szurkolótáboruk, reméljük, hogy mi fogunk kijönni ebből jobban.

A 24 éves játékos hozzátette, úgy érzi a Puskás számára a rendelkezésre álló felkészülési idő maximálisan elegendő lesz, össze fognak állni a rajtra, hiszen a kényszerszünetben is mindenki elvégezte a megfelelő munkát és most is keményen edzenek.