Kamen Hadzsiev, a Puskás Akadémia bolgár válogatott védője a csütörtöki Ferencváros-Ludogorec Európa Liga-csoportmeccs előtt nyilatkozott az esélyekről hazája állami rádiójának.

Érdekes összecsapást várok. Jól ismerik most már egymást a csapatok, hiszen játszottak egymás ellen a nyáron. Remélem, győzni fog a Ludogorec, bár némi előny most a Ferencvárosnál van. Szerintem picit előrébb járnak most, a Ludogorecnél sok új játékost kell beépíteni, akik az elmúlt meccseken már megmutatták, hogy kezdenek jól együttműködni, de talán még idő kell, hogy összeszokjanak.

A 28 éves, 7-szeres bolgár válogatott Hadzsiev még januárban igazolt Felcsútra, így teljes képet kaphatott már a magyar bajnokságról.

A magyar NB I néhány dologban a bolgár bajnokság előtt jár. Szinte mindegyik csapatnak van új stadionja és létesítményei, de szervezettségben és anyagilag is előrébb járnak a magyarok. Már az a tény is azt támasztja alá, hogy jó úton járnak, hogy idén a Ferencváros, tavaly pedig a Fehérvár járt az EL-csoportkörben, és hogy ki tudták ejteni mindketten a bolgár focit az elmúlt években domináló Ludogorecet. Ez azért árulkodó – fogalmazott az interjúban.

EL: Közel a telt ház a Fradi-Ludogorecen – minden a csoportkörről itt!