Feczkó Tamás (DVTK):Fantasztikus szurkolótáborunk van, köszönjük nekik ezt a mérkőzést és az egész évet, hatalmas erőt ad nekünk a jelenlétük. Nagyon sajnálom, hogy így, pont nélkül kellett, hogy távozzanak. Nem vagyok boldog, mert kikaptunk. Az első félidőben kritikán alul játszottunk, a Ferencváros ránk erőltette az akaratát. A második félidő alapján viszont szerintem legalább egy pontot megérdemeltünk volna. De mivel nem szereztünk gólt, ez nem sikerült. A Fradinak is inkább átlövésekből voltak lehetőségei. Büszke vagyok a fiúkra, mert a második félidőben eltüntettük a minőségi különbséget, a mi akaratunk érvényesült.

Bajnokcsapat ide vagy oda, az utolsó 15 percben úgy húzták az időt, hogy rossz volt nézni…

Persze az vesse rájuk az első követ, aki nem ezt csinálta volna, hiszen érezték, hogy lendületben vagyunk és nem tudnak kijönni a térfelükről. De nagy probléma volt, hogy nem rúgtunk gólt, hogy nem tudtuk feltörni a védekezésüket. Bosszantó, mert elindultunk egy úton, ami pozitív és jó, de nem lehet hátradőlni. A második félidő alapján van pozitív képünk, de sokkal eredményesebbnek kell lennünk.

Szergej Rebrov (FTC):Van a csapatnak egy karaktere. Mostanában azért eléggé másként játszunk az első és a második félidőkben. Az első játékrészekben mindig dominálunk, de a másodikban most is nehéz dolgunk volt, ami érthető, hiszen három hónapja rendszeresen játsszuk a heti két mérkőzést, fáradtak vagyunk. Örülök, hogy a csapat a második félidőben is nagyot küzdött és hogy megszereztük a három pontot. Hogy a tél a fociról vagy a pihenésről szól-e majd? Erről kérdezzék meg a játékosokat…mi adtunk nekik programot a télre is, ami nem csak a napozásról kell, hogy szóljon. Január 25-én kezdődik az idény második fele, sok időnk nem lesz a pihenésre, de fel kell készülnünk megfelelően a tavaszi folytatásra.

Állandóan téma nálunk a csapat fejlesztése, erősítése, de az is, hogy megtaláljuk és lecseréljük azokat a játékosokat is, akik elveszítették már a motivációjukat. Ez egy normális procedúra, ha azt akarjuk, hogy még magasabb szintre lépjen a csapat.

(Forrás: M4 Sport)

OTP Bank Liga, 16. forduló:

DVTK – Ferencváros 0-1 (Zubkov 15.)

Öszeállítások és a meccs krónikája percről percre itt!