A Werder Bremen csütörtök délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Ferencvárossal a 23 éves védő, Oliver Hüsing átigazolásának az ügyében. A transzfer díját a felek nem hozták nyilvánosságra.

 

A mai nap már beszámoltunk róla, hogy maga a játékos is beszélt a német sajtóban az érkezéséről. A labdarúgó többnyire a brémaiak második csapatában kapott szerepet.

A német klub vezérigazgatója, Frank Baumann így kommentálta az átigazolás tényét.

Oliver hozzáállására sosem lehetett panasz a Werdernél, tavaly a második csapat nagy erőssége volt. Sok sikert kívánunk neki a jövőben.

A zöld-fehérek hivatalos honlapja nem sokkal később megerősítette Hüstig érkezését, és egy másik labdarúgó, Marco Djuricin leigazolását is bejelentette. 

Marco Djuricin legutóbb az angol másodosztályú Brentfordot erősítette. Az elsősorban középcsatárként számításba vehető játékos Böde Dánielnek lehet majd riválisa. A 23 esztendős Djuricin kétszeres osztrák válogatott, aki a Red Bull Salzburggal bajnokságot és Osztrák Kupát is nyert. Korábban a Herthában is megfordult, amellyel együtt ünnepelhette az élvonalba jutást – olvasható a fradi.hu-n.