Csütörtök reggel vált hivatalossá, hogy a Ferencváros leigazolta a Stoke City együtteséből az utánpótlás-válogatott Szerető Krisztofert, aki tagja volt az U19-es elitkört kiharcoló korosztályos magyar nemzeti csapatnak is.

A 19. születésnapját éppen a csütörtöki napon ünneplő játékos a fradi.hu-n elmondta, nagyon boldog, mert az egész családja fradista, ő pedig a kilencedik kerületben született, szóval nagyon közel áll hozzá a Ferencváros.

– Amikor két és fél éve kimentem Angliába, abbahagytam a tanulmányaimat, most szeretnék leérettségizni, ez is befolyásolta azt, hogy hazajöttem, de úgy gondolom, hogy a Ferencváros jó lépcsőfok lenne nekem – folytatta Szerető. – Tisztában vagyok azzal, milyen játékosok vannak a posztomon, hozzájuk képest nagyon sokat kell fejlődnöm. Mindenképpen szeretnék játszani, nagyon bízom benne, hogy Rebrov be fog tenni, mert őt is betették nagyon fiatalon és remélem, hogy ő is így gondolkodik. Hat mérkőzés lesz rövid időn belül, ott lesz lehetőségem bebizonyítani, hogy ki vagyok és mit tudok.

Fradi: Bödét is elvitték az edzőtáborba – meglepő nevek maradtak ki a keretből