1400 fős község, 3000 szurkoló: Itt játszik a Fradi kupameccset - fotók

A nagyjából 1400 fős község megye I-es csapata, a Sényő-Carnifex a Ferencvárost fogadja majd december 5-én a Magyar Kupában.
Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 12:17
A nagyjából 1400 fős község megye I-es csapata, a Sényő-Carnifex a Ferencvárost fogadja majd december 5-én a Magyar Kupában.
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 12:17

A legjobb tizenhat közé jutásért kiírt találkozóra a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, de biztonsági és technikai okokból a meccs napján már nem lehet belépőt vásárolni a helyszínen. Előtte viszont Sényőn, illetve Nyíregyházán, a Joma Shopban igen - írja a frissmedia.hu.

Sényő község polgármestere, Pehely Zoltán - aki a térség országgyűlési képviselőjével, dr. Seszták Miklóssal bejárta a történelmi mérkőzés helyszínét - elmondta, hogy a hatósággal is egyeztetve a találkozót 3000 szurkoló tekintheti meg a helyszínen.

A sényői lakosoknak december 1-4. között nyílik lehetőségük helyben regisztrálni a mérkőzésre. A megyei zöld-fehér szimpatizánsok - külön jelezniük kell, hogy ott szeretnének helyet foglalni - a vendégszektor mellé kérhetnek belépőt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz