Fradi-kötődésű játékvezető fúj Újpesten, Kassai a másodosztályban – itt a bíróküldés

A Honvéd és az MTK gyirmóti összecsapásán Bogár, míg a Fradi Puskás Akadémia elleni meccsén Farkas Ádám dirigál. Kassai az NB II-ben fontos feladatot kapott.
Fotó: www.ujpestfc.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kijelölte az NB I 22. fordulójának játékvezetői küldését, amiben ismét nagy rotáció fedezhető fel az előző körhöz képest.

Az előző fordulóban fújó bírók közül ugyanis egyedül csak Farkas Ádám kapott újra szerepet, őt a Ferencváros–Puskás Akadémia összecsapásra jelölte ki a szövetség. Farkas tavasszal már vezetett a fővárosi zöld-fehéreknek, két héttel ezelőtt az Újpest elleni 1-1-es rangadón dirigált.

A nyolc meccs óta veretlen DVTK újpesti fellépésén Vad II István lesz a játékvezető – a Ferencvárossal 1976-ban Magyar Kupát nyerő Vad István fia –, az ő közreműködésével a lila-fehér csapat az előző öt meccsén nem tudott nyerni.

Kassai Viktor a másodosztályban kap fontos szerepet, az óriási nemzetközi tapasztalattal rendelkező spori a harmadik helyezett Kaposvár és a második ZTE rangadóján tűnik fel ezúttal.

NB I, 22. forduló

17.00: Ferencváros–Puskás Akadémia – Farkas Ádám
17.00: Mezőkövesd–Kisvárda – Solymosi Péter
17.00: Mol Vidi–Haladás – Karakó Ferenc
17.00: Újpest–DVTK – Vad II István
17.00: Paks–DVSC – Pintér Csaba
19.30: Honvéd–MTK Budapest – Bogár Gergő

Az összes szombati bajnoki alakulását élőben követheted honlapunkon.

Interjú: “Solymosi, egyre vigyázz! Magadra” – ma már nem adna piros lapot a 6-0 bírója


ÍGY HASZNÁLD A FÓRUMOT!

Kérünk, tartsd be a fórumszabályzatunkat, amelyet itt olvashatsz el bővebben. Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól!