NB I, 9. forduló

DVTK – MOL Vidi FC, 18:00

Fernando Fernandez (DVTK):Ez egy más mérkőzés lesz, mint ami a bennmaradásról döntött. Az a találkozó mindenkiben jó emlékeket ébreszt, hiszen azon a meccsen el tudtuk érni a célunkat, biztosítottuk, hogy az idei évben is az élvonalban tudjunk szerepelni. Egy jó és nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Vidi már 19 tétmeccset játszott le a szezonban, míg mi csak 9-et. Ellenfelünk ritmusban van, az új játékosokat már be tudták építeni. Nekünk mindössze egy győzelmünk van, ezért a kifogásoknak már nincs helye, a három pont megszerzése a cél. (molvidi.hu)

Marko Nikolics (MOL Vidi FC):Kemény meccs lesz a mai, nem könnyű Miskolcon játszani, ezt mindenki tudja. Jó szurkolótábora van a hazaiaknak, mi pedig a lehető legjobb csapatunkkal megyünk oda, hogy újabb három pontot gyűjtsünk be. Fontos volt az elmúlt napokban a frissítés, a regeneráció, az pedig a mi feladatunk, hogy megtaláljuk azt a 11-et, amely képes megnyerni a meccset. Ha annyi energiánk lesz, és olyan fegyelmezetten és koncentráltan játszunk, mint a Mezőkövesd ellen, akkor sikerülhet elérni a célunkat. Az egyik legnehezebb idegenbeli bajnoki vár ránk ma este. (molvidi.hu)

Lanzafame: Ez volt magyarországi karrierem legnagyobb élménye; “Csak 10 perccel a kezdés előtt szóltak, játszani fogok” – derbi-reakciók