A paksifc.hu tudósítása szerint a háromszor 35 perces felkészülési mérkőzés 14. percében Nagy János vétett öngólt, mellyel a tolnaiak megszerezték a vezetést.

A második harmadban nem esett gól, a záró játékrészben viszont kettőt is szereztek a paksiak. Előbb Bognár volt eredményes egy, a kaputól 22 méterre lévő szabadrúgásból, majd Osváth futott el a jobb oldalon, és tette a kapu elé a labdát, a hosszúnál pedig Sajbán érkezett, és 5 méterről a hálóba pofozta a játékszert.

Felkészülési mérkőzés, Kaposvár

Kaposvár-Paksi FC 0-3 (Nagy J. 14. – öngól, Bognár 88., Sajbán 90.)

Kaposvár: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Nagy J., Varjas Z., Földi, Erdélyi – Simon, Balázs Zs.

Cserék: Bounyai, Laky, Godzsajev, Sólyom, Kercsó, Borbély, Nagy T., Tratnyek, Juhász, Varjas L., Szekszárdi, Kojnok, Temesvári, Keresztes, Palkovics

Paksi FC: Holczer – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Csősz (próbajátékos), Balogh B., Szakály D. Haraszti, Böde, Ádám M.

Cserék: Rácz, Osváth, Szélpál, Lorentz, Kelemen D., Molnár D., Bertus, Bognár I., Nagy R., Sajbán Máté, Bartha, Szendrei, Sipos (próbajátékos). Vezetőedző: Osztermájer Gábor

Az ujpestfc.hu beszámolója szerint több játékost is kipróbálhatott Predrag Rogan vezetőedző a Honvéd II elleni zártkapus edzőmérkőzésen a Budapest MFA pályáján.

A kispestiek második csapata a 12. percben szerzett vezetést – Májer elleni szabálytalanság után Bocskay ívelt középre a bal oldalról, az üresen hagyott újonnan szerződtetett Tóth pedig jól érkezett, a kapu jobb oldalába továbbította a labdát. A folytatásban kiegyenlített játékot hozott a találkozó, a Honvédnál volt többet a labda.

Fordulás után is dominált a kispesti csapat, szinte végig a vendégek térfelén zajlott a játék. A 63. percben pedig Erdélyi kapufája után a kipattanó labda Thierryhez került, a barbadosi támadó pedig a bal alsó sarokba lőtt – tudósított a honvedfc.hu.

Felkészülési mérkőzés, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Budapest Honvéd FC II-Újpest 2-0 (Tóth-Gábor 12., Thierry 63.)

Honvéd II: Megyeri – Buna (Erdélyi 55.), Szabó A. (Fazekas L. 82.), Kamber (Kálnoki-Kis – a szünetben), Aliji (Bartha – a szünetben) – Sani (Thierry – a szünetben), Bocskay (Keresztes – 73.), László D. (Kovács D. 73.) – Cipf (Benczenleitner 73.) – Májer (Eördögh 62.), Tóth-Gábor (Németh D. 62.)