A 7. forduló válogatottja:

Pajovics (Újpest) – Bényei (DVSC), James (Vasas), Stopira (Videoton) – Molnár (Puskás Akadémia), Pátkai (Videoton), Zsiga (Balmazújváros), Hajdú (Paks) – Ugrai (DVTK), Knezevic (Puskás Akadémia), Scsepovics (Videoton)

Filip Pajovics (Újpest)

Élete meccsét játszotta. Több nagy védést bemutatott, főleg Arabuli ziccereinél. A hajrában Rus közeli fejesénél mentett hatalmasat.

Bényei Balázs (DVSC)

Kiválóan lezárta a jobb oldalt, rengeteget futott, harcolt, csapata egyik legjobbja volt.

Manjrekar James (Vasas)

A kanadai légiós új poszton szerepelt. Remekül megoldotta a feladatát, ráadásul ő fejelte csapat első gólját.

Stopira (Videoton)

Hozta a tőle mindig elvárható, ellentmondást nem tűrő, sok futásra alapuló játékot. A végén ő adta meg a kegyelemdöfést a Fradinak.

Molnár Gábor (Puskás Akadémia)

Klasszis teljesítményt nyújtott. Ő egyenlített, ezt követően pedig szinte az összes góllal végződő akció tőle indult.

Pátkai Máté (Videoton)

Szerzett egy klasszis gólt, de ő maga is elcserélte volna egy belgrádi találatért, ahol elhibázta a ziccerét… Nagy kedvvel futballozott, jól szűrt és a támadásokat is hatékonyan segítette.

Zsiga Ervin (Balmazújváros)

Nagyon jól mozgatta a csapatot, szinte minden támadás rajta keresztül folyt végig, kapura veszélyesen futballozott.

Hajdú Ádám (Paks)

A paksiak legjobbja volt. Bejöttek a cselei, jól hozta helyzetbe társait, ő adta a gólpasszt Barthának.

Ugrai Roland (DVTK)

Hetek óta jó formában futballozik, ezúttal is élt az az ellenfél védői között. A ráadásban higgadtan értékesítette a 11-est, amivel csapat három pontot szerzett.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

Molnár mellett a felcsútiak legjobb teljesítményt nyújtó játékosa volt. Kiharcolt egy 11-est, szerzett két gólt és adott egy gólpasszt.

Marko Scsepovics (Videoton)

Ő is kiheverte a Partizan elleni kudarcot, legalábbis a játékán ez látszódott. Adott egy gólpasszt Pátkainak, majd fejelt egy gólt a Fradi ellen.

A forduló edzője

Herczeg András (Debrecen)

A debreceni legenda összekapta a Lokit. A tavalyi bronzérmes után a bajnoki címvédőt is magabiztosan győzték le. A kispestiek egyenlítése után sem álltak be védekezni, azonnal tudtak újítani.

A forduló cseréje

Simon Krisztián (Újpest)

Az elmúlt évek hányattatása után, csereként beállva második labdaérintéséből győztes gólt szerzett.  Legutóbb 2014 novemberében volt eredményes az NB I-ben.