A Vasas megszerezte az NB II gólkirályát

A Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Birtalan Botondot, a Békéscsaba 29 éves támadóját, aki az előző szezonban 22 góllal a másodosztály társgólkirálya lett. Az angyalföldi klub hároméves szerződést kötött a játékossal. Részletek.

Hosszabbított az Újpest alapembere 

Az Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított a több poszton is bevethető Balázs Benjáminnal. A futballista szerződése most nyáron lejárt, de a lila-fehérek újabb két évre írtak alá a labdarúgóval. Balázst a DVSC és a Hali is csábította, de a maradás mellett döntött. Kattints a részletekért!

A DVTK az NB II-ből igazolt 

Az előző szezont az NB II-es Zalaegerszegnél töltő Vernes Richárd az élvonalbeli Diósgyőrhöz szerződött. Vernes tavaly nyáron igazolt Zalaegerszegre, ahol 33 tétmeccsen játszott, 14 gólt szerzett, a következő szezonban pedig már Diósgyőrben bizonyíthat. Nyilatkozat és részletek itt. 

Visszavonult a Loki válogatottja 

Tisza Tibor bejelentette, hogy abbahagyja a profi futballt.  

– Végtelenül hálás vagyok a pályafutásomért! Mindig is úgy akartam visszavonulni, hogy az a saját döntésem legyen. Fizikálisan szuper állapotban vagyok, viszont már nem érzem magamban azt a motivációt, ami végigkísért karrierem alatt mondta a játékos a dvsc.hu-nak. További infók ITT.

További fontos hazai hírek

A Fradi sajtóhírek szerint 160 milliót ajánlott Davide Lanzafaméért; az MTK megszerezte a Balmazújváros kapusát, Horváth Lászlót; az Újpestnél francia ötödosztályú játékos próbázik. További mai átigazolási hírünkért nézd meg folyamatosan frissülő rovatunkat!