I. félidő

A Honvéd kezdte aktívabban a Hungária körúton lejátszott, Debrecen elleni bajnoki mérkőzést. A mezőnyfölény a 22. percben érett góllá: Gazdag adhatott be tisztán a jobb oldalról, Danilo fejesét először még kiütötte Nagy Sándor, a kipattanót viszont a léc alá lőtte a légiós. (1-0).

Danilo találatával vehet a Honvéd a Debrecen ellen!

Danilo góljával vezet a Honvéd!Nézd itt élőben: http://bit.ly/2BNHAyM

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 25., szombat

Az első játékrész sok pontatlanságot tartogatott a mintegy 1800 kilátogató néző számára, veszélyes próbálkozásként még Danilo 15 métere lövését említhetjük, amelyet Nagy Sándor ütött szögletre.

II. félidő

Fordulás után nagyobb iramban zajlott a játék, és a Lokinak is voltak veszélyesebb próbálkozásai. Könyves közelről nem talált be, Ferenczi pedig kapufát lőtt, de a gól nem jött össze a vendégeknek. Ellenben a hazaiak büntetőt kaptak, pedig a felvételek szerint Nagy Sándor kapus nem buktatta a Danilót.

Danilo egy sárgával kockáztatott, bejött neki

Már a 4. percben ki kellett volna állítani, a meccs hőse lett

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 25., szombat

Őt ez nem zavarta, értékesítette a tizenegyest, a hajrában pedig a csereként beállt korábbi Liverpool-támadó, David Ngog is betalált első Honvéd-mezben játszott mérkőzésén (hét percre volt szüksége első NB I-es góljához), beállítva a 3-0-s végeredményt, amivel a debreceni együttes elvesztette szezonbeli veretlenségét.

N'Gog 7 perc alatt bizonyított

N'Gognak 7 perc kellett első NB I-es góljához

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 25., szombat

Honvéd – DVSC 3-0

Gólok: Danilo (22. 79.), Ngog (87.)

TABELLA: Így áll az NB I

Kövesd az NB I összes mai meccsét egy helyen élő közvetítésünkben!