A hazai pályán négy mérkőzés óta veretlen DVSC fogadta a DVTK-t, amely legutóbb 2008-ban nyert a hajdúságiaknál bajnoki meccsen.

A hazaiak nagy iramban kezdték a találkozót, de az első helyzet a vendégek előtt adódott a 11. percben, amikor is Juhar bal oldali beadásáról kicsit lemaradt a hosszún Prosser, így nem tudta a kapu felé írányítani a labdát.

Hét perccel később megszerezte a vezetést a DVSC, Haris ugratta ki Ferenczit a bal oldalon, a beadása középen megtalálta Szécsit, aki a bal alsóba passzolt (1-0).

Szécsi góljával vezet a Loki a DVTK ellen.

Formás támadás végén Szécsi Márk szerezte meg a vezetést a Debrecennek a keleti rangadón. Pici szerencse is kellett hozzá, de így is szép volt.

Közzétette: M4Sport – 2019. március 16., szombat

A 32. percben Márkvárt passza után Sesztakov ballal, 24 méterről kevéssel vétette el a jobb alsó sarkot. Felváltva támadtak a csapatok a jó iramú első félidőben, de a játékrész hajrájában igazi helyzetek nem alakultak ki.

Fordulás után hazai lövések és szabadrúgások következtek, amik azonban elkerülték Antal Botond kapuját. Idővel a támadásokat felváltotta a mezőnyjáték, s bár a csapatok továbbra is próbálkoztak, egyre kevesebbszer jutottak el az ellenfél kapuja elé.

Mindkét oldalon cserék következtek, a két vezetőedző 4-5 percenként próbált belenyúlni a meccsbe, de egyik cserejátékos sem tudott kiemelkedőt nyújtani.

Végül maradt az 1-0, így Szécsi Márk góljával a hazaiak otthon tartották a három pontot. A DVSC így a délután a Kisvárdát 1-0-ra verő Újpesttől visszavette a harmadik helyet a dobogón, a Diósgyőr továbbra is a 10. helyen áll.

DVSC – DVTK 1-0 (Szécsi 18.)

Tabella: adatbank.mlsz.hu