A 12. percben Dzsudzsák tekert kicsivel mellé egy 21 méteres szabadrúgást. A 33. percben Haraszti lépett ki, de éles szögből leadott lövését védte Hrabina. Három perccel később Sajbán adott pontosan középre, Haraszti pedig 12 méterről a felső lécet találta el. Közvetlenül a szünet előtt Pethő lőtt kapásból mellé.

Jól kezdte a második félidőt a Debrecen. David Babunski 15 méterről helyezett a jobb sarokba, de az asszisztens lest jelzett. Némi videóbírózás után a játékvezető megadta a gólt, vagyis a Loki játékosa nem lesen kapta a labdát. Az 57. percben Sajbán beadását követően Ádám közeli lövését védte Hrabina, a kipattanót Haraszti kapufára küldte.

A 86. percben a csereként beállt Tischler lezárhatta volna  meccset, de közeli ziccerét védte Nagy, ahogy a kipattanót is. A 91. percben Andó-Szabó nagy meglepetésre kiállította egy sima szabálytalanság után Szélpált, a VAR azonban kihívta a bírót, aki megnézte az esetet, majd rájött, hogy hibás döntést hozott, így visszavonta a kiállítást.

A sok közjáték miatt 99 percig tartott a meccs, de a DVSC megőrizte egygólos előnyét.

Paks – DVSC 0-1 (Da. Babunski 52.), piros lap: Szélpál

Paks: Nagy G. – Medgyes, Lenzsér, Gévay (Szélpál 62.), Szabó J. (Szabó B. 62.), Sajbán – Balogh (Nagy R. 75.) Haraszti, Windecker – Ádám, Pethő (Böde 62.)

DVSC: Hrabina – Poór, Deslandes, Pávkovics, Charleston – Da. Babunski (Bényei 79.), Varga, Baráth, Bódi – Dzsudzsák, Do. Babunski (Tischler 84.)