A Levadia Tallinn elleni 2-2-s döntetlent követően még egy meccset játszott a DVSC vasárnap, Törökországban, az ukrán élvonalban szereplő FK Karpati Lviv ellen.

A Loki és ellenfele sem jutott túl sok helyzetig az első félidőben, amely 0-0-s döntetlennel zárult.

A második félidő egy ukrán lehetőséggel indult, Nagy Sándor azonban bravúrral hárította a közeli lövést. Három perccel később azonban a DVSC szerzett vezetést, Tőzsér indítása után Takács Tamás lőtte ki a hosszú alsó sarkot (1-0). Nem sokkal később Takács, majd Bódi is megduplázhatta volna az előnyt, de a Karpati kapusa két bravúrt is bemutatott. Pár perccel később viszont már jött a második debreceni gól, Takács egy szöglet utáni kavarodás után lőtt a hálóba (2-0) – írja a dvsc.hu.

Nem sokat kellett várni a DVSC és a támadó harmadik góljára sem, a 66. percben remek szóló után pöccintette át a kapus feje felett a labdát (3-0. És még ezzel sem volt vége, a 69. percben már a negyediket lőtte a Loki, Bódi Ádám a tizenhatos sarkától tekerte a hosszúba a labdát (4-0). Két perccel később szépítettek az ukránok (4-1), majd a hajrában, egy technikai fault miatt kiállították Filipet, de edzőmeccs révén nem kellett létszámhátrányban befejeznie a találkozót a Lokinak, helyette csere volt, Kusnyír Erik folytatta és fejezte be a meccset a román légiós helyén.

Felkészülési mérkőzés:

DVSC – Karpati Lviv 4-1 (Takács T. 49., 57., 66., Bódi 69.)

DVSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Varga K. (Mengolo, 55.), Tőzsér, Filip (Kusnyír, 86.), Bódi (Csősz, 80.) – Takács T. (Nagy K., 68.), Könyves (Bíró, 80.)