Kulcsár Tamást arról is faggatta a haon.hu, hogy a debreceni játékosok hogy élték meg Kondás Elemér vezetőedző lemondását és távozását, illetve Herczeg András ideiglenes kinevezését.

– Megmondom őszintén, rosszul. A futball, bár a szurkolókról szól, de van egy emberi oldala is. Elég régóta vagyunk együtt, a DVSC egy nagy család, így nehezen viseljük a változást. Most egy új időszámítás kezdődik, egy hétre Bandi bá’ (Herczeg András – a szerk.) átvette az irányítást, próbál minket kiszakítani abból a helyzetből, hangulatból, melyben vagyunk. Úgy érzem, sikerült is. Többször beszélgettünk arról a többiekkel, hogy a vége felé már kellemetlen volt a kapcsolat a szurkolókkal, amely hosszú távon nem vezethet jóra, mert ahogy mondtam, az lenne a lényeg, hogy minél többen kilátogassanak a meccsekre, és élvezzék azt. Nem nevezném bizonytalannak a szituációt, amelyben vagyunk, hiszen régóta ismerjük Herczeg Andrást. Mi is várjuk a fejleményeket, bennünket is foglalkoztat, ki veszi át a csapatot. Azt szokták mondani, a változás mindig hoz valami jót, reméljük, most is így lesz.

Ami az edzőkérdést illeti: hiába emlegették az NB II-es Balmazújváros mesterét, Feczkó Tamást az egyik legesélyesebb befutóként a Loki kispadjára, a tréner a megyei lapnak elmondta, hogy nem érkezett felé megkeresés a DVSC-től.

A portál hozzáteszi, hogy viszont a városban lehetett látni Selymes Tibor korábbi román válogatottat, aki egykoron a Lokiban is játszott.