A DVSC-TEVA csütörtökön a szlovák élvonalban hatodik helyen végzett MFK Ruzomberok együttesét fogadta felkészülési mérkőzésen a Nagyerdei stadionban.

 A kezdeti kiegyenlített küzdelem után a 8. percben már a Lokinál volt az előny, amikor egy szép támadás végén Mészáros Karol jobb oldalról adott pontos labdát a túloldalon érkező Castillionnak, aki a balösszekötő helyéről fejelt a hosszúba (1-0) – számolt be a dvsc.hu

A 22. percben Holman Dávid távoli, léc alá tartó lövését tolta ki a kapus szögletre. Ezután a vendégek nagyobb fokozatra kapcsoltak, a 27. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Ferenczi János szabadított fel a kapu előtt, majd nem sokkal később egyenlítettek a rózsahegyiek: egy jobb oldali beadás után Lacny lőtt a hálóba (1-1).

A folytatásban inkább a küzdelem dominált, nagy volt az iram, de kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt. Egészen a 60. percig, ekkor ugyanis visszavette a vezetést és a győztes gól is megszerezte a DVSC a Felcsútról igazolt Mészáros Karol révén (2-1). Pár perccel később Szakály Péter egy jobbról érkező labdát lőtt kapura, de a jobb kapufát találta el, maradt a 2-1.

DVSC-TEVA – MFK Ruzomberok 2-1 (Castillion 8., Mészáros K. 60., ill. Lacny 34.)

DVSC: Radosevic (Verpecz 46.) – Jovanovic, Brkovics (Kinyik 80.), Mészáros N. (Szatmári 46.), Ferenczi – Mészáros K. (Szekulics 65.), Varga J. (Ludánszki 80.), Szakály (Nagy Z. 70.), Tisza (Bereczki 66.) – Holman (Djelmic 46.) – Castillion (Kulcsár 46.)