Mint ismeretes, napok óta téma a DVSC kapcsán, hogy a gyengébb NB I-es szereplés (10. hely a tabellán 19 fordulót követően) miatt az ősz elején érkezett Leonel Pontesen csattanhat az ostor és meneszthetik a portugál trénert.

Ő maga egyébként így beszélt az esetleges kirúgásáról a csakfoci.hu-nak adott exkluzív interjúban – kattints!

A klubvezetés a hét elején egyszer már összeült, hogy meghallgassa Pontes beszámolóját, értékelje az őszt és döntsön a szakember sorsáról is, de egyelőre nem jutottak dűlőre az igazgatótanács tagjai, akik várhatóan holnap is leülnek majd értekezni.

Mint arról beszámoltunk, értesüléseink szerint a tulajdonosok között egyelőre nincs egyetértés abban, legyen-e váltás a kispadon, ez az oka annak, hogy hétfőn nem született döntés Pontesről. A klubvezetésben vannak, akik már most edzőt váltanának, és akadnak, akik szerint Pontesnek még járna a bizalom, akinek inkább egy erősebb keretet kellene kapnia. Edzőkérdésben értelemszerűen a tulajdonosok próbálnak közös döntést hozni, a helyzetet pedig a korábbi sikeredző Herczeg András személye oldhatja fel.

 

A debreceni ultrák ugyanakkor egyértelmű megnyilvánulással álltak ki Pontes mellett, a Nagyerdei Stadionra egy “Pontes, maradj!” drapi is kikerült, a fotót közzétevő Facebook-bejegyzésben pedig ezt írták:

“Mostanában kevesebben képviseljük magunkat a stadionban egyéb okok miatt (regisztráció, szurkolók vegzálása, etc.), de ezekről már írtunk többször is. Viszont mi sem mehetünk el szó nélkül a DVSC-nél jelenleg zajló helyzet mellett.

NEM MINDIG A MADAMOT KELL LECSERÉLNI, HA NEM MEGY A KUPLERÁJ!”