A Debreceni VSC 2-1-es vereségét követően a hajdúságiak egyik alapembere, Bódi Ádám értékelte a csapat teljesítményét a haon.hu-nak. A Tisza-partiak az első félidőben egy szerencsés, megpattanó lövésből és egy bedobást követő helyzetből szereztek kétgólos előnyt a szünetre.

– Azzal, hogy töketlenkedtünk, két elkerülhető gólt kaptunk. Sajnos most azt látom, hogy nem egy önbizalommal teli periódusban vagyunk, olyanokat is benyelünk, amiket máskor nem, és ha nem változtatunk, akkor ezután is így lesz.

Több focit kell vigyünk a játékba, kicsit erőlködésszaga van az egésznek.

A Szolnok ellen is látszott, hogy nem biztos, hogy mindig jön valakitől egy egyéni villanás, amivel el tudjuk a javunkra dönteni a meccset.

Hiába vannak jó futballistáink, csapatként sokkal jobban kell működnünk,

mert ezek a problémák továbbra is fennállhatnak, ha minden így marad. Azt várnám el magunktól, hogy a mérkőzések 70-80 százalékában domináljunk, de ez sokszor nincs meg. Itthon is előfordul, hogy hiányzik, de leginkább most az idegenbeli bajnokikról beszélek. Mi is érezzük belülről, hogy akadozik a játékunk, azon vagyunk minden erőnkkel, hogy ezen változtassunk – mondta Bódi kritikusan a Hajdú-bihari Naplónak.

A Loki szolnoki veresége után honlapunk megírta, hogy a csapatkapitányi poszton váltás történt, úgy tudjuk, hogy Bódi Ádám lemondott erről a tisztségről és Dzsudzsák Balázst választotta meg helyette a csapat. A 30 éves játékos a haon.hu kérdésére erről nem kívánt beszélni. Cikkünk megjelenésének másnapján a Loki hivatalos közösségi oldala a töretlen csapategységet jelképező képet posztolt a játékosokkal és az alábbi kommenttel: “Megmértük, tényleg nagy a feszültség a Loki öltözőjében.”

Belső feszültségek a Lokinál, Dzsudzsák lett a megoldás – váltás fontos poszton