A DVSC szombati első felkészülési mérkőzését a román másodosztályban szereplő Nagyvárad ellen játszotta a pallagi edzőközpontban. Már az 5. percben vezetést szereztek a hajdúságiak: Takács Tamás remek passzát Damásdi Alex 13 méterről lőtte a kapuba (1-0). A 11. percben növelte előnyét a Loki: Tőzsér jobb oldali szöglete után kis kavarodás alakult ki középen, Kinyik beadását végül Szatmári Csaba fejelte a hálóba (2-0). Ezután is nagy fölényben játszott a Loki, helyzeteket dolgoztak ki, de a szünetig újabb gól nem esett.

A 61. percben született meg a harmadik Loki-találat: Tőzsér jobbról átívelte a labdát a túloldalra, Takács Harishoz passzolt, ő pedig közelről a kapuba továbbította a labdát (3-0). Később is voltak nagy helyzeteket alakított ki a Debrecen, Takács Tamás többször ziccerbe került, és a 79.percben végül gólt is szerzett: Haris ugratta ki Damásdit, aki jobb oldalon felvitte a labdát, majd középre adott, Takács pedig egy méterről a hálóba passzolt, ezzel lett 4-0 – írja a dvsc.hu.

A teljes mérkőzés

Felkészülési mérkőzés (Pallag):

Debrecen – Nagyvárad 4-0 (Damásdi 5., Szatmári 11., Haris 61., Takács 79.)

Debrecen: Nagy S. (Kovács P. 75.) – Bényei (Pávkovics 60.), Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Damásdi, Tőzsér (Kusnyír 60.), Haris, Bódi – Szécsi, Takács