Kedd délelőtt még a torinói Olimpiai Stadionban tartott sajtótájékoztatót a Torino FC vezérigazgatója, Antonio Comi, valamint a válogatott támadó, Andrea Belotti. Az eseményen bemutatták az olasz csapat következő szezonbeli mezét, valamint a szponzorokat is, de természetesen szóba került a Debreceni VSC elleni csütörtöki Európa Liga-visszavágó is, amit 3-0-s előnyről várnak a torinóiak.

Nagyon nehéz mérkőzés lesz, vezetőedzőnk még nagyobb figyelemmel készített fel minket, mint az odavágóra – idézi a Toronews.net a csatárt.  – Ő nagyon maximalista tréner és még a 3-0-nál sem dől hátra.

A labdarúgásban már sokszor láthattunk arra példát, hogy háromgólos hátrányból is sikerül fordítania egy csapatnak.

Igyekszünk a legjobban felkészülni a találkozóra, és a győzelem reményében fogunk pályára lépni idegenben is, úgy fogjuk kezelni a mérkőzést, mintha 0-0 lenne összesítésben. Csak így érhetjük el, hogy még tökéletesebb csapat legyünk. Remek a hangulat a csapaton belül, amikor edzünk, nem úgy érződik, mintha egy futballcsapat lennénk, hanem inkább mint egy család. Gyakran töltjük együtt az időt még az edzéseken kívül is.

Belotti hozzátette, a csapatból mindenki lerövidítette a nyári szabadságát a közös cél elérésére érdekében, ez is azt bizonyítja, hogy összetartó a társaság. A 22-szeres válogatott játékos karrierjében a Loki elleni odavágó volt klubkarrierje első nemzetközi kupameccse, amit góllal sikerült még emlékezetesebbé tennie.

– Ez az első szezonom, hogy az aktuális klubommal a nemzetközi porondon szerepelek, egy álmom vált valóra ezzel, így természetesen nagyon előkelő helyen szerepel a karrieremben a múlt heti debütálásom. Szeretnénk a csoportkörbe jutni és még fontosabb meccseket  részt venni – Belotti társáról, a nyáron véglegesen a Torinóhoz szerződő Simone Zazáról is szót ejtett. – Mindig is nagyszerű támadónak tartottam őt. Az előző idényben volt egy kis nehézsége, hiszen Spanyolországban másfajta futballhoz szokott, a mostani szezont viszont jól kezdte és teljesen őszintén jelenthetem ki, hogy bizonyítani fogja, mekkora értéke a csapatnak. Maximálisan odatette magát a DVSC ellen és az edzéseken egyaránt, példakép a fiatalok számára.