DVSC – Torino 1-4 (Garba 52. ill. Zaza 25., Izzo 33., Belotti 69., Milioc 92.)

Határozottan kezdte a mérkőzést a Loki, az első percekben kissé meg is lepték a Torinót agresszív letámadásaikkal. Az első komoly helyzet is a hazai csapathoz köthető: az újonnan igazolt Haruna Garba kapott jó labdát az 5. perben, és csinálta meg a cselt a tizenhatoson belül, ám a lövés előtti pillanatban elválasztották a labdától. Hét perccel később azonban már az olaszok éreztették erejüket, és okos labdajáratással csalták ki Nagy Sándort a kapujából, így Zaza lapos lövésénél Kusnyirnak kellett a gólvonalról mentenie. A növekvő vendég nyomást nehezen viselték a debreceniek: a 25. percben ismét Zaza került helyzetbe a tizenhatos vonalánál, és mivel a védők nem mertek rá kilépni, egy igazítás után a távolabbi kapufa mellé tekert (0-1).

A Torino nem engedett a szorításból, kisvártatva megszerezték a második gólt is: a 33. percben egy szöglet után maradt üresen a bal kapufánál Izzo, így egy középre adás után gond nélkül a hálóba passzolhatott (0-2). A kétgólos különbség hatására összekapta magát Herczeg András együttese, a 37. percben Tőzsér került lövőhelyzetbe, a 42. percben pedig Garbát hozta ziccerbe Varga Kevin, ám mindkét Loki-játékos elhibázta a maga lehetőségét.

A szünet után még a mérkőzés elején tapasztaltnál is nagyobb elánnal támadt a Loki: előbb Varga Kevin és Trujic összjátéka után kellett bravúrt bemutatnia Sirigunak, majd az 52. percben egy újabb Varga Kevin-beadást fejelt közelről a kapuba Garba (1-2). Az egyenlítés reménye új erőt adott a DVSC-nek, több komoly támadást is végigvittek, egyszer Szécsi beadása után Varga Kevin egy félollózó mozdulattal is megpróbálkozott, ám lövése elkerülte a kaput. A túlzott lelkesedés okozta végül a debreceniek vesztét: a 69. percben Szécsi lövését blokkolták a Torino-védők, a kontra végén pedig Belotti tolta el a labdát Nagy Sándor mellett (1-3).

A Loki játékosai a harmadik bekapott gól után kicsit visszavettek az iramból, ám a hajrában is ők dolgoztak ki több helyzetet, az utolsó percben azonban egy újabb létszámfölényes kontra végén Zaza lövése, és Nagy Sándor bravúrja után a Belotti helyére beálló Milioc fejelt az üres kapuba.

DVSC: Nagy – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Szécsi, Haris, Tőzsér, Trujic (Csősz 90.) – Varga (Zsóri 63.) – Garba (Adeniji 80.)

Torino: Sirigu – Izzo (Singo 83.), Nkoulou, Nascimento – De Silvestri, Meite, Baselli (Rincon 45.), Ansaldi – Zaza, Berenguer – Belotti (Millico 76.)

EL-selejtező: DVSC – Torino 1-4 – közvetítés