DVSC – Kazincbarcika 1-2

A Kazincbarcika ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC csapata. Ezúttal is azok léptek pályára, akik Albániában nem, vagy csak keveset játszottak. A Lokiban lehetőséget kapott egy 23 éves nigériai válogatott csatár, Tunde Adeniji, aki korábban volt a Levszki Szófia játékosa is, legutóbb a kuvaiti Al-Nasr csapatában futballozott – tudósított a dvsc.hu.

A DVSC nagy mezőnyfölényben futballozott szinte végig náluk volt a labda, az ellenfél főleg védekezett, így nehezen tudtak helyzetet kialakítani. Azért néhány lehetőség adódott a KBSC kapuja előtt, a 14. percben például Damásdi jobb oldali beadását Adeniji lőtte fölé. A 19. percben kerültek helyzetbe először a vendégek, Ádám Ferenc távoli próbálkozását Kosciky kiütötte a léc alól. A 27. percben Csősz Richárd szabadrúgása ment el a kapu fölött. Az utolsó negyedórában áttevődött a játék a középpályára, a kapuk nem forogtak veszélyben.

A második félidő elején Györgyi Arthur szabadrúgását hárította a Kazincbarcika kapusa. A középpályásnak nem sokkal később újabb ígéretes szabadrúgása volt, ami fölé ment. A 60. percben 11-esből megszerezte a vezetést a KBSC, majd nem sokkal később Maruscsák Jan indult meg a labdával bal oldalon, több védőt is kicselezett, majd a balösszekötő helyéről a kapu közepébe lőtt. A 70. percben visszaszerezte a vezetést a vendégcsapat, Lukács Raymond 15 méterről, balról lőtt a hosszúba. A hátralévő időben a Loki harcolt az egyenlítésért, de az eredmény már nem változott.

DVSC 1. félidő: Kosicky – Bényei, Ujvárosi, Kinyik (Bene 35.), Barna – Bereczki, Csősz, Kóródi, Bévárdi – Damásdi, Adeniji.
DVSC 2. félidő: Hrabina – Lakatos, Kovács R., Ujvárosi, Bene – Györgyi, Kuti, Szabó Á., Maruscsák – Kerekes, Pintér

Kazincbarcika: Horváth L. (Fila 46.) – Varjas (Virág 60.), Heil, Fótyik, Farkas (Harangozó 60.) – Gábor (Oltean 46.), Krausz (Kercsó 60.), Kaprancai (Oldal 46.), Vajda – Ádám, Lukács

Gólszerzők: Olten – tizenegyesből 60., ill. Maruscsák 65., Lukács 70.

A teljes mérkőzés