Egymás közti mérkőzésre került sor a Nagyerdei Stadionban: a DVSC NB III-as csapata és a DVSC vegyes játszott egymással – írja a dvsc.hu. Az egyik gárda a Szabados – Bényei, Kovács R., Ujvárosi, Barna Sz. – Bereczki, Csősz, Kóródi, Bévárdi – Zsóri, Biró, míg a másik a Kosicky – Lakatos B., Mészáros, Soltész, Bene – Pintér, Nikitscher (Fenyőfalvi), Szabó Á., Gyönyörű – Burai, Sármány összeállításban kezdett. Az első félidőben nem született gól, bár Bényei és Zsóri előtt is adódott egy nagy lehetőség.

A szünet után Bereczki Dániel helyett Kerekes Krisztián folytatta, míg a másik csapat így állt fel: Hrabina – Rácz, Soltész, Mészáros (Pelles), Krajcsó – Szutor (Lakatos N.), Fenyőfalvi (Sárosi), Tomola (Tüzes), Juhász – Pataki, Barna V. (Tonhaizer)

Ebben a játékrészben már hat gólt láthattak a szurkolók, ugyanis a mérkőzés 3-3-as döntetlennel zárult. Gólok: Barna V. 2, Pataki, illetve Zsóri, Kerekes és egy öngól.

Az I-es csapatban egyébként Ujvárosi helyett Szőlősi, Biró helyett Maruscsák, Kovács R. helyett Kinyik állt be a második félidőben.