Ahogyan arról a hétvégén beszámoltunk, az első félidei 1-1-es döntetlen után végül 3-1-re legyőzte a Kazincbarcikát a Debreceni VSC az NB II 34. fordulójában. A 108-szoros magyar válogatott szélső, Dzsudzsák Balázs egy-egy góllal és gólpasszal járult hozzá a három pont megszerzéséhez, a lefújást követően pedig így értékelte a mérkőzést a klubhonlapon.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 4. percben vezetést szereztünk, helyzeteket dolgoztunk ki, viszont sajnos aztán elkezdtük lezserebben venni ezeket a szituációkat. Saját magunknak köszönhettük, hogy a Kazincbarcika visszajött a meccsbe és elhitte, hogy pontot szerezhet,

nagyon sajnálom és szégyellem az első félidei produkciónkat.

A félidőben reális volt az, ami elhangzott és ez szerencsére hatással volt a csapat teljesítményére, sokkal élesebben, motiváltabban és lendületesebben jöttünk ki a pályára. Benyomtuk őket a kapujuk elé és kijött a minőségbeli különbség. A második félidő értékelhető volt, olyan, amilyen hazai pályán lennie kell. A karrierem során is mindig úgy fogalmaztam meg, hogy ha választhatnék, akkor egy meccsen inkább két gólpasszt adnék, mint egy gólt rúgnék.

Dzsudzsák hozzátette, úgy érezte, most jött el az a pillanat, hogy a tizenegyesnél ő álljon a labda mögé, de már azt a pillanatot várja, hogy igazi gólöröme lehessen a szurkolókkal teli lelátón.

– Magunknak tesszük folyamatosan nehézzé a meccseket, akár 2-0-nál is vannak nehéz pillanataink, mint például az előző idegenbeli meccsen. Ez koncentráció és odafigyelés kérdése. A következő 4-5 meccset fullon kell lehoznunk, és akkor nem lesz probléma – zárta a csapatkapitány.