A DVSC Futball Szervező Zrt igazgatótanácsa december 12-én, hétfőn este összeült, hogy értékelje az elmúlt időszak fejleményeit – írja a dehir.hu.

Az igazgatótanács arra is készült, hogy meghallgassa Leonel Pontes vezetőedző beszámolóját. A portugál tréner munkássága alatt ezidáig 15 meccsen három Loki-siker született, továbbá négy  döntetlen és nyolc vereség a mérlege, a csapat a tizedik a bajnoki tabellán. Nagy kérdés, hogy a klub illetékesei szavaznak-e további bizalmat a jelenlegi stábnak, vagy már a téli felkészülést újabb szakmai team vezényli le.

– Szükség van arra, hogy áttekintsük az elmúlt fél év történéseit, annak érdekében, hogy meghozhassuk a döntéseket, amelyek egy sikeresebb tavaszt eredményezhetnek és a következő években felemelkedést jelentsenek – hangsúlyozta Papp László, Debrecen polgármestere. – Sokan tisztában voltunk azzal, hogy ez a szezon nem lesz fáklyásmenet. Mondhatjuk azt is talán, hogy ez a szezon elment, de mindenképpen jó arra, hogy építkezzünk. Az nem fordulhat elő, hogy a kiesőzóna közelében legyünk tavasszal, ezért kell, hogy a fontos döntéseket a tulajdonosok és az igazgatóság meghozza.

Az ülés várhatóan késő estig fog tartani.