Bódi Ádám a dvsc.hu-nak adott interjújában érdekes gondolatot fogalmazott meg saját szereplésével, illetve a válogatott meghívóval kapcsolatban.

– Azt gondolom, ha minimum így játszom, ahogy tettem eddig a szezonban, mindenképp van esélyem a válogatottra. Szeretnék még több gólt szerezni, gólpasszt kiosztani. Ha sikerül, úgy érzem, jöhet a meghívó.

Igaz, azt vettem észre, egy kelet-magyarországi csapatban futballozó játékosnak sokkal jobb teljesítményt kell nyújtani a címeres mezért, mint egy fővárosi együttesben játszó labdarúgónak.

De ez is arra ösztönöz, hogy még inkább kiadjam magamból azt a pluszt, amely elegendő lehet a beválogatásomhoz.

A dobogón telelő DVSC céljait a következőképpen foglalta össze a 28 éves középpályás.

Mindenképp egy nemzetközi kupában való indulást érő helyen szeretnénk végezni, és idén természetesen ismét megpróbáljuk elhódítani a kupát. Persze jó lenne odaérni a dobogó valamely fokára is. Elég szoros a tabella, bármi lehet. Az eddig lejátszott meccseink alapján azt kell mondjam, nem igazán focizott le bennünket egyik ellenfél sem.

Végül azt is elárulta, hogy mivel tart előrébb a Fradi és a Vidi a hajdúságiaknál.

A Ferencváros és a Vidi talán annyival erősebb, hogy nem játszanak hektikusan hosszú távon. Profin lehoznak egy-egy meccset, akár egy góllal is. Mi sajnos olyan csapatoktól is kikaptunk, amelyek ellen sem mi, sem pedig a szurkolóink nem ezt várták. Érdekes, mert a nagyobb együttesektől pedig csak rajtunk múlt, hogy nem hoztuk el a három pontot.

Ez hiányzik még belőlünk. Ha ezt sikerülne valahogy kiküszöbölni, akár huzamosabb ideig is ott tudnánk lenni a dobogón.