A magyar válogatott bő keretéhez tartozó Pávkovics Bence a Debreceni VSC hivatalos oldalán nyilatkozott a Kisvárda elleni múlt szombati felkészülési találkozóról, valamint már kitért a Ferencváros elleni hétvégi bajnokira is.

– Jól sikerült a felkészülés, hat hét után kezdtünk el újra dolgozni. Az első edzőmérkőzésünkön a Kisvárda ellen erőnlétben rendben voltunk, taktikailag is fegyelmezettek voltunk, amit mutat az is, hogy csak a végén kaptunk gólt, ami annak a számlájára is írható volt, hogy fáradtabbak voltak a lábak. Sok helyzetet kidolgoztunk, vezetést szereztünk, tetszett ez a mérkőzés – értékelt Pávkovics, aki a Kisvárda elleni páros találkozó első felvonásán, az 1-1-re végződő mérkőzésen lépett pályára múlt héten. – Sok tesztelésen estünk át az elmúlt időszakban, pozitívum, hogy ennyire odafigyelnek ránk a vírus ideje alatt. Amiatt is boldog voltam, mert a családomban én vagyok az egyedüli, aki negatív teszttel rendelkezik, a többieket nem tesztelték,

így én vagyok egyedül, aki megölelheti a nagymamát. Boldog voltam, hogy ez megtörtént.

A magyar élvonalbeli bajnokság a felfüggesztést követően az első fordulóból elhalasztott Ferencváros-Debrecen mérkőzéssel indul újra szombaton, a vendégek pedig komoly tervekkel utaznak a fővárosba.

– A három pontért megyünk a Groupama Arénába, a héten már ennek a szellemében készülünk, lesz egy kis elemzés, taktikai edzés is. Fura lesz, hogy nézők nélkül játszunk, de ez minket nem fog hátráltatni, mert a saját játékunkra akarunk koncentrálni – zárta a nyilatkozatát Pávkovics.