A Puskás Akadémiától elszenvedett háromgólos vereséget követően nemcsak Dzsudzsák Balázs, hanem Varga József is elmondta véleményét a Debreceni VSC játékosai közül.

– Azt gondolom, úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettük volna. Ha komoly ziccerünk nem is, de lehetőségünk volt a gólszerzésre, majd egy eladott labda után egy büntetőből, szinte a semmiből vezetéshez jutott a Puskás. Ezt követően kaptunk még egy olyan elkerülhető gólt, melyet számtalanszor megbeszéltünk már, hogy a beindulóval menni kell, mégsem így történt. Frusztrálttá váltunk, emiatt lett olyan a teljesítményünk, amilyen. A felcsútiak jól használták ki a hibáinkat, és olyan előnyt szereztek már az első félidőben, mellyel megszerezték a három pontot. Próbálkoztunk, hogy szorossá tegyük, de igazi átütőerő nem volt a játékunkban.

A lefújást követően a csapat, így természetesen Varga József is kiment a szurkolókhoz. A dvsc.hu azt írja, a közösségi médiában olyan információk is feltűntek, miszerint a középpályás tiszteletlenül beszélt volna a drukkerekkel, viszont Varga József szerint ez egyszerűen nem igaz.

– A csapat mindig eleget tesz a szurkolók kérésének. Ha nyerünk, együtt örülünk, viszont ha kikapunk, akkor is kötelességünk kimenni hozzájuk és meghallgatni őket. Most sem volt ez másképp. Én személy szerint annyit mondtam a drukkereknek, hogy a vereségért csak minket, játékosokat hibáztassanak, hisz mi voltunk a pályán, mi hoztunk rossz döntéseket, és mi juttattuk őket előnyhöz. Úgy érzem, ezután a találkozó után inkább felénk kell, hogy irányítsák a haragjukat, mintsem a vezetők vagy a stáb irányába. Soha nem voltam tiszteletlen a szurkolókkal, viszont a meccs után olyan állítások jutottak el hozzám, melyek nem igazak. Rosszulesik a vereség, ráadásul utána még azzal kell foglalkozni, ami valótlan – mondta Varga József.  

Feszültség a Fradinál: Két játékos a pályán ugrott egymásnak – videó