A DVSC az ukrán FC Minaj csapatát fogadta felkészülési mérkőzés keretében – írja a dvsc.hu. A hatalmas hőséggel mindkét együttesnek meg kellett küzdenie, ennek ellenére már a 4. percben megzördült a háló, ugyanis megszerezte a vezetést a Loki: egy indításra Zsóri futott rá, egy ukrán védő menteni szeretett volna, ám nagy igyekezetében a kifutó kapus felett a hálóba fejelte a labdát.  Egy kontra végén az ukránok szereztek gólt a szünet előtt.

A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkábban forogtak veszélyben, de azért egy-két lehetőség adódott mindkét oldalon. A DVSC-ben csereként pályára lépett Bévárdi Zsombor, aki egy ideje a Lokival készül, két saját nevelésű fiatal, Biró Péter és Kerekes Krisztián (az előző szezont mindketten a DEAC-nál töltötték), valamint Kóródi Nándor, aki Balmazújvárosból tért vissza.

A 81. percben átvette a vezetést a Minaj: egy lövést még bravúrral hárított Hrabina, ám a kipattanót Shpak a hálóba lőtte. Nem sokkal később azonban egyenlített a magyar csapat: Biró Péter szöglete után Barna Szabolcs a lécet találta el, a kipattanót pedig Kerekes Krisztián a hálóba fejelte.

DVSC – FC Minaj 2-2 (1-1)

DVSC: Nagy S. (Hrabina 46.) – Kusnyír (Bényei 46.), Szatmári (Kuti 60.), Pávkovics (Nagy K.), Ferenczi (Barna 46.) – Bódi (Kóródi 60.), Haris (Damásdi 60.), Tőzsér (Csősz), Varga K. (Bévárdi 60.) – Zsóri (Biró 60.), Szécsi (Kerekes 60.)

Gól: 1-0 Zanko (öngól, 4.), 1-1 Sevcsuk (41.), 1-2 Shpak (81.), 2-2 Kerekes (88.)