A Debreceni VSC balhátvédje, Ferenczi János értékelte a Ferencváros elleni 6-1-es vereséget az NB I 12. fordulójából. A DVSC válogatott játékosa a klubhonlapnak elmondta, elfogadhatatlan, hogy hazai pályán hat gólt kapott az együttes.

– Felesleges kifogásokat keresni, nem játszottunk jól. Ezen a szinten nem lehet megengedni, hogy hat gólt kapjunk hazai pályán. Ez egyértelműen a mi hibánk, természetesen vállaljuk a felelősséget. Nagyon csalódottak vagyunk. – kezdte Ferenczi János. – Sajnos nem mi jöttünk ki jól a meccs fordulópontjaiból. Úgy érzem, a Fradi első gólja után magunkra találtunk, nagyon szép akciókat vezettünk, voltak helyzeteink, mégis a zöld-fehérek találtak be. A második játékrész elején szépítettünk, de néhány perccel később ismét a vendégek szereztek gólt. Benne volt 1-2-nél, hogy szorosabb lesz a vége, de így sajnos sima lett.

Muszáj rendbe tennünk az önbizalmunkat, hisz elfogadhatatlan, hogy hazai pályán hat gólt kapva megyünk a válogatott szünetre.

Ezen mihamarabb túl kell lépnünk, hisz idén van még négy nagyon fontos mérkőzésünk. Ezeken az összecsapásokon muszáj jó eredményt elérnünk, hogy a végén ott legyünk, ahol szeretnénk.

Herczeg András együttese a válogatott szünet után Kisvárdára, majd Zalaegerszegre utazik, ezt követen fogadja a Honvédot, végül pedig egy kaposvári túrával zárja az őszi szezont.