A Honvéd elleni gólját követően a Paks ellen is szépségdíjas találattal jelentkezett a Diósgyőr támadó középpályása, Molnár Gábor, aki a Magyar Kupában is assziszttal és egy kulcspasszal vette ki a részét a továbbjutásból. A 26 éves játékost a DVTK klubhonlapja a Paksnak lőtt remek szabadrúgásgóljáról is kérdezte.

– A gyakorlás az alap, és már a mérkőzés előtti bemelegítés során is szinte pont ugyanonnan pont ugyanoda lőttem, igaz, akkor nem állt előttem a sorfal, és kapus sem próbált hárítani. Ezen kívül úgy álltam a labda mögé, hogy be fogom lőni a labdát a kapuba, mert szükségünk van erre a gólra, főleg a második félidő elején. Sikerült, utána azonban a mérkőzést elbuktuk. Legközelebb jobban kell koncentrálni a meccs végéig, és akkor nyerni fogunk – mondta Molnár, aki nem játszotta végig a mérkőzést, így megkérdezték tőle, hogy el tud-e képzelni olyan találkozót, amikor lecseréli magát. – Soha, és ebben teljesen biztos vagyok. Ugyanakkor megértem Feczkó Tamás döntését, mert ami bennem van, azt mindig kiadom, ezúttal teljesen elfáradtam, kellett a frissítés a csapatnak.

A Budafoki MTE elleni következő bajnokival kapcsolatba Molnár elmondta, hogy teljesen mindegy ki lövi a gólt, ki adja a gólpasszt, ők egy csapat, egy célért küzdenek.

– Budafokon már az első perctől mindent bele kell adnunk, nincs miért spórolni. Nagyon fontos számunkra a három pont, mert egy idegenbeli győzelemmel ismét a helyes irányba állhatunk – mondta Molnár.