A Fanatik.ro információi szerint a Diósgyőr ajánlatot tett a bukaresti FCSB-nek (korábbi Steaua) Diogo Salomao játékjogáért.

Értesüléseik szerint a miskolciak ajánlata közel volt Salomao bukaresti fizetéséhez, de a portugál szélső elutasította a borsodiak közeledését.

A lap úgy tudja, a 31 éves játékos szívesen visszatérne az arab világba, ahol a bukarestieket megelőzően a román Daniel Isailia által irányított szaúdi Al-Hazem színeiben 11 tétmeccsen lépett pályára, és két gólt szerzett féléves ottléte alatt.

A rutinos támadót a Gaz Metan Mediaș edzője, Edward Iordanescu is szerette volna a soraiban tudni, míg a bukaresti klub elnöke, Gigi Becali inkább a Voluntarinak adta volna el a futballistát, azonban a játékos kijelentette, nem szeretne a román első osztályban játszani.

Salomao, aki az idei szezonban csak öt tétmeccsen játszott, gólt nem rúgott – pályafutása során megfordult Spanyolországban a Mallorca és a Deportivo színeiben, hazájában a Sporting első és második csapatában, valamint Real Massamá és a Casa Pia együttesét is erősítette.

Így erősítettek az NB I-es csapatok a magyar piac nyitása előtt – átigazolási körkép