Az első 10 percben aktívabbak voltak a hazaiak, de Kicsak mentett Mihajlovics elől, majd Hasani átlövése után is. A 13. percben óriási szerencsével vezetést szerzett a DVTK: egy beadás után a vendégvédők elvétették a labdát, ami Szabó elé került, ő lőtt is 9 méterről, a kapufát találta el, de Baloghról pechesen a kapuba pattant a kijövő labda (1-0).

A DVTK vezető gólja

Bár a DVTK vezetéséhez kellett az MTK-s Balogh Béla sarka is, a félidőben már két gól az előnye: ilyenre 1,5 éve(!) nem volt példa a Diósgyőrnél.A folytatást is nézd velünk: http://bit.ly/2FF9I9e

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

Bognár egy távoli lövéssel válaszolt a túloldalon, de fölé ment, majd Balogh egyenlíthetett volna: egy lecsorgó labda után lőhetett, de 11 méterről a léc fölé helyezett. Ment előre a vendégcsapat, míg a hazaiak részéről elsősorban Hasani próbálkozott átlövésekkel.

A hajrában viszont megduplázta az előnyét a DVTK: szép hazai akció végén Mihajlovics tálalt Hasani elé, aki 11 méterről a jobb alsóba helyezett (2-0), így zárult az első félidő.

DVTK-MTK 2-0

Egy szép támadás végén Florent Hasani duplázta meg a DVTK előnyét az MTK ellen.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 24., szombat

Fordulás után az 51. percben jött az első nagy helyzet: Szelin beadása után Lencse csúsztatott, Bukrán a léc alól mentett nagyot. Támadásban maradt az MTK, de egy újabb hiba lezárta a meccset: Balogh hátrapasszolt labdáját Vernes lefülelte, és a kapust kicselezve betalált (3-0) – beállása után fél perccel.

Egy másik csere is eredményes volt nem sokkal később, ezzel a vendégek szépítettek, miután Farkas szabadrúgásból tekert a hosszúba 23 méterről (3-1). A hosszabbításban Torghelle büntetőből szerzett góljával 3-2-re feljött az MTK, de az összességében hátul kevesebbet hibázó DVTK megszerezte a három pontot.

DVTK – MTK Budapest 3-2

Gólszerzők: Balogh B., öngól 13., Hasani 41., Vernes 74., ill. Farkas 81., Torghelle 95. (büntetőből)

Az NB I állása. Forrás: adatbank.mlsz.hu