Az NB I negyedik fordulójában borsodi rangadót rendeznek: a százszázalékos Mezőkövesd az egy győzelemmel és két vereséggel rajtoló Diósgyőri VTK otthonába látogat szombat este. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a miskolciak vezetőedzője, Fernando Fernández teljesen szokatlan módon elárulta a hétvégi kezdőcsapatát, méghozzá azért, mert kémet észlelt az ellenféltől.

– Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját. A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk: Danilović – Shestakov, Ndzoumou, Karan, Vági – Tóth Barnabás, Márkvárt – Ternován, Korbély, Tajti – Prosser – nyilatkozta Fernando a sajtóeseményen.

Mint ismert, a DVTK az NB I jelenlegi kiírásában a Honvéd elleni hazai győzelemmel kezdett, majd az Újpest és a MOL Fehérvár FC elleni vereség következett, míg a Mezőkövesd egygólos győzelmet aratott a Zalaegerszeg, a Kaposvár és a Puskás Akadémia ellen is.

Fernando Fernández: – Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs…

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2019. augusztus 23., péntek