A 2019-es téli átigazolási időszakban szerezte meg az akkor még NB I-es Szombathelyi Haladás a 40-szeres szlovák válogatott védőt, Saláta Kornélt, aki márciusban súlyos térdsérülést szenvedett, így csak hét élvonalbeli és egy Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz. A 34 éves hátvéd a kényszerszünete végéhez közeledik, az Új Szónak adott interjújában pedig elárulta, hogy két magyar első osztályú együttes is érdeklődik iránta.

– Már rendes edzésmunkát végzek, a kondíciómat már úgy érzem, hogy visszaszereztem. Két hete pedig már labdás tréningeket is végzek Párkány csapatával. Október 10-én megyek kivizsgálásra ahhoz az orvoshoz, aki a műtétemet is végezte. Már csak az ő belegyezése hiányzik ahhoz, hogy újra játékra alkalmas legyek. – mondta a 34 éves labdarúgó az ujszo.com-nak.,  majd az érdeklődőkről is szót ejtett. – Igen, igaz, hogy érdeklődik irántam a Diósgyőr. Még szeptemberben a válogatott szünet alatt kerestek meg. Egyelőre azonban konkrét megegyezés nem történt. A menedzseremen keresztül folyamatosan kapcsolatba vagyunk, október 10-e után meglátjuk, mi lesz.

A csakfoci.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy a rutinos védőt valóban beajánlották a DVTK-nak, ám a jelenlegi szakmai stáb nem tart igényt a játékosra, aki így biztosan nem igazol a miskolci klubhoz.

A garamkövesdi származású labdarúgó az interjúban azt is elmondta, hogy a szombathelyi Haladás is megkereste, ám konkrét dolgokról velük is csak a kivizsgálás után fog tárgyalni.