A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás, valamint a klub vezetése fogadta a DSZK, a szervezett szurkolói csoportok és a Diósgyőri Női Szurkolói Klub képviselőit. Az egyeztetésen döntés született többek között a jegyárak csökkentéséről is.

Leisztinger Tamás döntése alapján a Honvéd elleni találkozót követő első öt mérkőzésre a klub a belépőjegyek árait 30 százalékkal lecsökkenti.

Amennyiben – az első három hazai találkozó átlagnézőszámához képest – ezen az öt meccsen átlagban 2000 fővel emelkedik a nézőszám, akkor a belépőjegyek árai a folytatásban is így maradnak.

A szurkolók közül a döntés következtében senkit sem érhet hátrány, ezért a bérleteseket a klub külön kompenzálni fogja – írja a dvtk.eu.

Emellett, a szervezett szurkolói csoportok kérésének eleget téve hamarosan új nevet kap az ultra szektor. Az új nevet a klub és az ultrák közösen jelentik majd be. A DVTK saját költségén vállalja az új – a szervezett szurkoláshoz elengedhetetlen – capo állás megépítését az szurkolóktól kapott tervek alapján, valamint az ultra szektorhoz vezető lépcsők melletti falak festését, szintén a szurkolók tervei alapján.