Mint ismeretes, ma este a Diósgyőr a ZTE otthonában Magyar Kupa-meccset játszik 20:00 órától. A mérkőzést megelőzően a borsodiak spanyol vezetőedzője, Fernando Fernández elmondta, kedveli az egymeccses párharcokat.

Kifejezetten szeretem a kupaküzdelmeket, mert különös zamatot ad, hogy az egymérkőzéses szakaszban mindent vagy semmit érzéssel lehet pályára lépni – kezdte Fernando Fernández a dvtk.eu-nak. – Több szempontból is fontos mérkőzés vár ránk. Mindenekelőtt szeretnénk megtörni a negatív szériánkat.

Véleményem szerint nincs nagy különbség az NB I alsó régiója és az NB II-es élboly között, ezért csak tökéletes koncentrációval, valamint jó játékkal tudjuk legyőzni ellenfelünket.

Bátor játékot várok, és bízom benne, hogy a játékosok megmutatják valódi tudásukat.

A spanyol szakember kitért arra is, hogyan készültek a Zalaegerszeg ellen.

Jól feltérképeztük ellenfelünket. Több első osztályú tapasztalattal is rendelkező tehetséges, labdarúgó játszik a Zalaegerszegben, nem alaptalanul tűzték ki maguk elé célul a feljutást. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy ők is legalább ennyire alaposan kielemezték a játékunkat, ami manapság már nem is olyan nehéz dolog.

Minden bizonnyal nem is ez fog dönteni, hanem az, hogy tovább tudunk-e javítani a formánkon, mert a szombati 4-1-es vereség elszomorító, ugyanakkor többször lőttünk kapura, mint az FTC, és több beadásunk is volt.

Korábban sok problémánk akadt a támadások felépítésével, amiben sikerült fejlődni, azonban a befejezés terén még mindig gondjaink vannak. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és akkor Zalaegerszegen is győzni fogunk (…) Makrai Gábor sérülését követően a visszatérőkkel kiegészülve is huszonegynéhány fős keretünk van, minden játékosban bízom. Bárki is lép pályára kedd este, az a DVTK legjobb csapata lesz – tette hozzá.