Pénteken délután 17 órától a válogatott mérkőzések miatt bajnoki szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést játszott egymással a DVTK és a Vasas – zárt kapuk mögött.

Az utóbbi időben hullámvölgyben lévő, és a Budaörs elleni vereség óta edzőt cserélő Vasas már a 11. percben hátrányba került. Molnár indította Drazicsot, futás közben nagyot küzdött Litauszkival, az angyalföldiek hátvédje összeakasztotta a lábát a tizenhatoson belül. Garai játékvezető büntetőt ítélt, amit Ivanovski a jobbra vetődő Jova mellett laposan a kapu bal oldalába lőtt. A 31. percben megduplázta előnyét a DVTK egy kontratámadás végén. Molnár emelte kissé balról középre a labdát, Grozav belecsúsztatott, és az Jova fölött a hálóba hullott. Három perc múlva Balajti büntetőjével szépített a Vasas.

Fordulás után a 72. percben Molnár bal oldali lapos centerezését a kapu elé berobbanó a próbajátékon szereplő Mullings a vendégek hálójába továbbított. Hat perccel később Birtalan 3-2-re módosította az állást. A 81. percben Ivanovski állította be a 4-2-es végeredményt, miután elhúzta a labdát tehetetlen Rados mellett, és a rövid oldali kapufa mellett a hálóba gurított.

Összefoglaló

DVTK – Vasas FC | 4-2 (2-1) | 2020. szeptember 4. | összefoglaló

Nézd meg, hogyan győzte le a Vasast a pénteki felkészülési mérkőzésen a DVTK labdarúgó csapata. Elkészült az összefoglaló. Részletek: http://dvtk.eu/20527-DVTK_Vasas_4_2_2_1-cikk-labdarugas

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2020. szeptember 4., péntek

Felkészülési mérkőzés, DVTK Stadion – zárt kapuk mögött

DVTK-Vasas 4-2 (Ivanovski 11., – 11-esből, 81., Grozav 31., Mullins 72., ill. Balajti 34., Birtalan 78.)

DVTK: Antal (Bukrán, 46.) – Farkas M., Polgár, Hegedűs J. (Karan, 63.), Vági – Rui Pedro, Max (Iszlai, 63.) – Ivanovski, Molnár G., Grozav (Makrai, 63.) – Dražić (Mullings, 63.)

Vasas 1. félidő: Jova – Szivacski, Szilágyi Z., Litauszki, Silye – Viczián, Kovács M. – Vernes, Szatmári, Balajti – Feczesin. Mb. vezetőedző: Tóth András.

Vasas 1. félidő: Radoš – Kilyén, Csató M., Szilágyi Z., Kalmár O. – Viczián, Kovács M. (Köböl, 69.) – Radó, Szatmári (Murka, 78.), Pekár – Feczesin (Birtalan, 63.)