A Miskolci TV Sportpercek című műsorában a Diósgyőri VTK vezetőedzője, Feczkó Tamás beszélt az új igazolásokról, Hegedűs Jánosról, Gheorghe Grozavról és Stefan Drazicról, valamint azt is elárulta, hány játékos érkezése várható még.

– Hegedűst januárban sikerült megszereznünk, ez azért volt fontos, mert belső védőként nagyon jó mélységi passzokat tud adni, ezzel tudja segíteni a támadójátékunkat – kezdte Feczkó az új szerzemények jellemzését. – Szeretnénk minél több időt az ellenfél térfelén tölteni, minél több gólhelyzetet kialakítani. Extra rúgótechnikája van, elég, ha csak a Ferencváros elleni 60 méteres góljára gondolunk, de reméljük, hogy jövőre már nem a Fradi elleni góljáról fogunk beszélni, hanem a Diósgyőrben lőtt találatairól. Drazic Mezőkövesden megmutatta, hogy milyen értékes játékos, aki az utolsó másodpercig keresi a párharcokat és küzd, valamint nagyon sokat kerül helyzetbe és ezeket jó százalékban használja ki. A gyorsasága miatt több poszton is bevethető, ezért fontos volt az érkezése. Grozav személyében az NB I egyik legjobb játékosa érkezett hozzánk, aki bármikor képes eldönteni mérkőzéseket góljaival, vagy gólpasszaival. Nagyon sokat várunk mindhárom játékostól, de különösen Grozavtól.

Feczkó a további erősítésekkel kapcsolatban megjegyezte, még két játékos érkezése várható, nagyon bíznak benne, hogy sikerülnek azok a tárgyalások, amik már most is folynak egy védekező középpályással – úgy tudjuk, hogy egy szlovák válogatott labdarúgó a kiszemelt – és egy belső védővel.

– Az én álmom az, hogy a Diósgyőr bajnok legyen, de a realitások talaján maradva a legfontosabb, hogy előre tudjunk lépni a tabellán. Most három pont választott el minket a Diósgyőr történelmének legjobb szereplésétől. A legfontosabb az, hogy minél stabilabb legyen a csapat teljesítménye, minél több szurkoló látogasson ki és közösen tudjunk örülni a győztes meccsek után – zárta az interjút a következő idénybeli célokról Feczkó.